Uusi jäsenetu Danske Bankilta!

Danske Akava Linkad 550px

Uusi Danske Bankin jäsenetu on tarkoitettu kaikille jäsenillemme, joiden valmistumisesta on kulunut 0-2 vuotta. Etu koskee myös ylemmän AMK-tutkinnon tai yliopistotutkinnon suorittaneita jäseniä.

Pääset heti Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle neljä. Saat parhaiden asiakkaiden edut ja alennukset ilman erillistä kuukausimaksua viideksi vuodeksi. Saat käyttöösi Marstercard Platinum –luottokortin ja laajimmat palvelut pankkiasioidesi sekä sijoitustesi hoitamiseksi. Normaalisti palvelupaketin kuukausimaksun hinta on etutasosta riippuen jopa 22,40€ / kk. Saat myös Priority Pass – kortin, jolla pääset loungeen yli 900 lentokentällä!  

Tutustu etuihin tarkemmin osoitteessa: www.danskebank.fi/akava

Suomen Fysioterapeuttien jäsenenä saat huomattavat edut Danske Bankilta ilman kuukausi- ja vuosimaksuja (arvo on jopa yli 700 €/vuosi):*

  • Laajat päivittäispankkipalvelut ja Mastercard Platinum -kortti (alk. 2000 € luottokorttilimiitillä)
  • Danske Investor -palvelut säästämiseen ja sijoittamiseen
  • Lainat kilpailukykyisillä hinnoilla haaveiden toteuttamiseen ja kodinhankintaan
  • Sisäänpääsy 900 lentokenttäloungeen ympäri maailmaa ja muita matkustamisen etuja
  • Autamme sinua löytämään elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun

 

* Danske Bankin etu- ja palvelukokonaisuus tarjotaan viideksi vuodeksi liiton jäsenelle, joka on valmistunut opinnoistaan etujen käyttöönottoa edeltävän kahden vuoden aikana. Mastercard Platinum ja Priority Pass™ -kortit ja luotot edellyttävät positiivista luottopäätöstä. Arvo riippuu käyttöönotetuista eduista.