Danske Bankin edut Suomen Fysioterapeuttien jäsenille

Danske Bankin asuntolainaetu Suomen Fysioterapeuttien jäsenille

Suomen Fysioterapeuttien jäsenenä saat asuntolainan aina edullisemmin. Hae uutta lainaa tai kilpailuta helposti nykyinen lainasi – Danske Bank hoitaa pankinvaihdon puolestasi. Voit hyödyntää edut myös nykyiseen lainaasi Danske Bankissa.

Helmikuun 2018 lisäetu Akavan jäsenliitoille! Kilpailuta nykyinen lainasopimuksesi Danske Bankissa helmikuun loppuun mennessä. Annamme sinulle aina nykyistä asuntolainan marginaaliasi matalamman tarjouksen. *

* Tarjous koskee Danske Bankiin siirrettäviä asuntolainoja ja edellyttää positiivisen luottopäätöksen saamista. Tarjottu hinta ei voi alittaa voimassaolevia lainamarginaalin minimihintoja.

» Lue lisää tästä ja ota edut käyttöön

banneri verkkosivulla text1 FysTer 500x285

Danske Bankin lisäedut vastavalmistuneille

Suomen Fysioterapeuttien jäsenenä saat vastavalmistuneelle kuuluvat, jopa yli 700 euron vuosittaiset lisäedut. Etu on tarkoitettu kaikille jäsenillemme, joiden valmistumisesta on kulunut 0-2 vuotta. Etu koskee myös ylemmän AMK-tutkinnon tai yliopistotutkinnon suorittaneita jäseniä.

» Lue lisää tästä ja ota edut käyttöön

Danske Bankin edullinen etulaina

Lainaa haaveiden toteuttamiseen helposti ja nopeasti verkossa kaikkien pankkien asiakkaille maksukyvystä riippuen 10 000 euroon saakka (kahdella lainanottajalla 20.000 euroon saakka) ilman avausmaksua erittäin kilpailukykyisellä korolla. Etulaina sopii henkilölle, joka haaveilee lomasta, remontista tai muusta hänelle tärkeästä asiasta eikä voi tai halua pantata omaisuutta, kuten omaa asuntoa, lainan vakuudeksi.

» https://www.memberplus.fi/etu/danske-bank-etulaina/

Lisätietoja:
Ajantasaisen tiedon kaikista Danske Bankin tarjoamista eduista löydät myös osoitteesta www.danskebank.fi/akava