Mojovia jäsenetuja

Eiköhän pistetä arvonta käyntiin! Shareit Blox Car ja Omena-hotellit tarjoavat onnekkaalle member+ käyttäjälle todellista kesäiloa pääkaupungissa! Shareit tarjoaa valitsemasi luxus-auton viikonlopuksi käyttöön, Omena-hotelli hoitaa vielä yön hotellissa pakettiin mukaan. Valittavana on Audi SQ5, Audi A5 avoauto tai Tesla Model S. Mikä on sinun valintasi? Tykkää tästä ja kommentoi oma autovalintasi alle. Katso kuvat autoista https://www.memberplus.fi/etu/shareit/

Arvonnan voittajan tulee olla rekisteröitynyt member+ käyttäjä. Arvonta suoritetaan, kun member+:n Facebook -sivulla täyttyy 10.000 seuraajan rajapyykki, kuitenkin viimeistään 30.6.2017. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Danske Bank laajentaa Akavan jäsenliittojen jäsenille tarjottavia etujaan uudella edullisella Etulainalla. Tätä jäsenille erityishinnoiteltua lainaa voi hakea haaveiden toteuttamiseen helposti ja nopeasti verkossa, jopa kotisohvalta. Etu tarjotaan kaikkien pankkien asiakkaille eikä edellytä muuta sitoutumista.

Akavan jäsenliiton jäsenenä voi saada lainaa maksukyvystä riippuen 10.000 euroon saakka (kahdella lainanottajalla 20.000 euroon saakka) ilman avausmaksua erittäin kilpailukykyisellä korolla (Euribor 12 kk lisättynä 4,90 – 7,90 %-yksikköä). Samalla saat lainan hoitoon tarkoitetun säästötilin ja verkkopankkitunnukset veloituksetta.

Danske Bankin Suomen henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaava johtaja Kenneth Kaarnimo iloitsee laajentuneesta yhteistyöstä ja kannustaa toteuttamaan unelmia ja miettimään työkaluja niihin pääsemiseksi.

 -Uskomme monien vastavalmistuneiden unelmien toteutuvan jo nykyisen vastavalmistuneille tarjottavan palvelu- ja etukokonaisuuden myötä. Unelmointi ei ole kuitenkaan vain nuorten oikeus ja tarjoamalla tätä uutta edullista Etulainaa Akavan jäsenliittojen kaikille jäsenille, toivomme myös hieman pidempään työelämässä olevien jäsenten unelmien toteutuvan jatkossa vaivattomammin.  Haluamme pankkina kannustaa unelmien toteuttamiseen kaikissa elämäntilanteissa, kertoo Kaarnimo.

 Linkki hakemukselle Hyödynnä etusi tämän linkin kautta