#Mauriwashere – sinne, tänne ja Maskuun

#Mauri on muuten liiton uusi projektityöntekijä ja kova poika reissaamaan. Nytkin meinaa tutustua vysioterapeuttien työyhteisöihin ja alan oppilaitoksiin ympäri Suomen syyskuusta marraskuuhun. Mauri se osaa kuunnella ihmistä ja kertoa ”vorssalaisittain”, miten liitto vois olla just sulle avuks.

Kutsu Mauri käymään kylässä omalla työpaikallasi ottamalla yhteyttä p. 040 868 1779, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai laittamalla viestiä suoraan Maurin omalle fb-sivulle Mauri was here.

 

Ja onhan Maurilla missio: Opiskelijoiden olisi hyvä liittyä liittoon. Fysioterapia-lehtikin kopsahtais sitten postiluukusta - säännöllisesti. Se on tiedettä se. Maurin lemppariteema on, että työelämässä olevien jäsenien ois hyvä kuulua liittoon mm. työttömyysturvan takia. 

Älä ihmettele, jos Mauri urkkii työpaikallasi mm. käynnissä olevasta sote- ja kuntoutusuudistuksesta ja siitä, miten fysioterapian asemaa ois vahvempi – se on Maurin lemppariteema. Saattaahan tuo kysellä myös, onko sinun työpaikallasi muutos jo näkyvissä ja vaikuttaako uudistus työhösi? 

Ps. Käy tykkäämässä Mauri was here -kiertueen fb-sivusta! Lisää samalla Maurin seinälle kuva omasta fysioterapia-arjestasi töiden tai opintojen parissa! Maurilla on palkintoja parhaille kamerankäyttäjille.

Mauri lupas tarjoaa #kahvipullat, jos joku keittäis sumpit (suom. kahvit) seuraavilla kiertuepaikkakunnilla:

  1. - 6.9. Rovaniemi

7.9. Oulu

12.9. Turku

13.9. Pori

14.9. Tampere

19.9. Seinäjoki

20.9. Jyväskylä

25.9. Espoo

26.9. Helsinki

28.9. Kuopio

3.10. Savonlinna

4.10. Joensuu

23.10. Pori

24.10. Turku

25.10. Helsinki

31.10. Lappeenranta

2.11. Lahti

Lisätietoa: Katajiston #Mauri on fysioterapeutti. Maskusta. Tai Vorssasta se on kotoisin. Vysioterapeutti.