Fysioterapia & kuntoutus -koulutuspäivät: Haluatko esitellä tutkimus- tai kehittämishankettasi?

Uusi suurtapahtuma kokoaa fysioterapian ja kuntoutuksen ammattilaiset Helsingin Messukeskukseen 3. – 4. lokakuut 2018. Koulutuspäivillä on monipuolinen ja korkeatasoinen ohjelma. Luvassa on luentoja, työpajoja ja erilaisia mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Koulutuspäivien yhteydessä olevilta messuilta saat käytännön työkaluja sekä ammattilaisten että heidän asiakkaidensa arkeen.

Pääpuhujina ovat mm. TtK, ft OMT Tiina Lahtinen-Suopanki ja digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin valmentaja Jarkko Sjöman.

Tapahtuman teemat ovat: Vuorovaikutus, asiantuntijuus, kliininen käytäntö, vaikuttavuus ja etäkuntoutus.

 

Haluaisitko sinä esittelemään tutkimus- ja tai kehittämishankettasi? Fysioterapia & kuntoutus -tapahtuman ohjelma rakentuu pyydettyjen puheenvuorojen lisäksi eri fysioterapiayksiköiden ja -organisaatioiden tutkimus- ja kehittämishankkeiden esittelystä. Kehittämishanke-esitykset arvioidaan ja valitaan lähetettyjen abstraktien perusteella.

Mikäli kehittämishanketta ei ole valittu suulliseksi esitykseksi, se on mahdollista saada tapahtuman yhteydessä järjestettävään posterinäyttelyyn. Katso tarkemmat lisätiedot: http://bit.ly/2yZ6Mzv

www.fysioterapiamessut.fi/

Seuraa tapahtumaa Facebookissa: Fysioterapia & kuntoutus ja Twitterissä @FysioKuntoutus

#suomenfysioterapeutit #fysioterapiamessut