Onko tutkimus- tai kehittämishanke-esityksesi koulutuspäivillä?

FyKu

Fysioterapia & Kuntoutus 3.–4.10.2018 on kaksipäiväinen koulutustapahtuma Helsingin Messukeskuksessa. Se sisältää asiantuntijaluentoja ja työpajoja sekä fysioterapiayksiköiden ja -organisaatioiden tutkimus- ja kehittämishankkeiden esittelyitä. Se virittää keskustelua ja mahdollistaa verkostoitumisen alan tuoreimman tiedon parissa. Kotimaisten huippupuhujien lisäksi lavalla esiintyy kansainvälisiä alan asiantuntijoita. Teemoina ovat mm. vuorovaikutus, asiantuntijuus, kliininen käytäntö, vaikuttavuus, etäkuntoutus ja yrittäjyys. Abstraktihaku kehittämishanke- ja posteriesityksiin jatkuu vielä tammikuun ajan.

Pääpuhujina tapahtumassa ovat fysioterapian rautainen ammattilainen Tiina Lahtinen-Suopanki ja henkilöbrändäyksen sekä digitaalisen vaikuttajaviestinnän asiantuntija Jarkko Sjöman.

Ohjelmatyöryhmä arvioi ja valitsee

Onko sinun kehittämishanke-esitykseksi esillä tulevilla koulutuspäivillä? Ohjelmatyöryhmä arvioi ja valitsee tapahtumaan lähetettyjen abstraktien perusteella kehittämishanke- ja posteriesitykset. Koulutuspäivien ohjelmatyöryhmä valitsee suullisiksi esityksiksi valitut hankkeet ja ilmoittaa valinnasta 28.2.2018 mennessä.

Esitysten vaatimukset

Aiheen esittely: miksi, mitä ja miten tehtiin (menetelmät). Millaisiin tuloksiin tai johtopäätöksiin päädyttiin? Abstraktissa on mainittava lähteet. Sen pituus on enintään 300 sanaa (A4). Lisäksi pitää mainita laatijoiden nimet, työpaikat ja sähköpostiosoitteet. Kielivaihtoehdot ovat suomi, ruotsi tai englanti.

Mikäli kehittämishanketta ei valita suulliseksi esitykseksi, se on mahdollista saada tapahtuman yhteydessä järjestettävään posterinäyttelyyn.

Lähetä abstraktisi 31.1.2018 mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja: kehittämisasiantuntija Hanna Häkkinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Seuraa Fysioterapia & kuntoutus -tapahtumaviestintää Facebookissa ja Twitterissä: @FysioKuntoutus