Kunta-alan työehtosopimuksen voimassaolo päättyi: Yhteisymmärrystä haetaan 3. helmikuuta

Kunta-alan työehtosopimuksen eli KVTES:in voimassaolo päättyi 31.1.2018. Kunnan pääneuvotteluryhmä jatkoi neuvotteluja aina 1. helmikuuta aamuyölle asti, mutta neuvottelutulosta ei saavutettu. Kunta-alalla työskenteleviä fysioterapeutteja neuvotteluissa edustaa JUKO.

Viime yön neuvotteluissa käsiteltiin kaikkia keskeisiä kysymyksiä, myös Kuntatyöantajien rahatarjouksia, joista palkansaajat jättivät omia vastaehdotuksiaan. Useissa kysymyksissä edistyttiin, mutta ei kuitenkaan vielä riittävästi.

Sopimukseton tila

Yhteisymmärrystä kunta-alalle haetaan seuraavan kerran lauantaina 3. helmikuuta. Sopimuksettoman tilan aikana sovelletaan vanhan työehtosopimuksen määräyksiä siihen asti, kunnes uusi työehtosopimus on solmittu.

JUKOn hallitus on koolla tänään torstaina 1. helmikuuta. Se käsittelee JUKOn kaikkien sopimussektoreiden eli kunnan, valtion, yliopistojen ja kirkon tilannetta. Annamme lisätietoja jäsenillemme heti JUKOn hallituksen kokouksen jälkeen.

Päivitä jäsentietosi ajantasalle!

Jotta saat varmasti ajankohtaista tietoa meneillään olevista neuvotteluista, huolehdithan siitä, että meillä on sinusta tarvittavat jäsentiedot!

Päivitä kiireellisesti jäsentietoihisi puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja työpaikkasi eAsioinnissa, jossa voit tarkastaa tietosi ajantasaisuuden ja tarvittaessa muuttaa niitä. Nyt on tärkeää, että voimme tavoittaa sinut myös työajan ulkopuolella!

Kirjautuminen eAsiointiin tapahtuu osoitteesta https://easiointi.yap.fi/Kuntoutusala Tunnukset luot itse ensimmäisellä käyntikerralla. Tätä varten tarvitset vain jäsennumerosi, jonka löydät esimerkiksi Fysioterapia-lehden osoitelipukkeesta. Näin voimme jatkossa varmistaa mm. sen, että saat oikeat viestit välittömästi.

Lisätietoja: puheenjohtaja Tiina Mäkinen, puh. 040 5077 382