Ehdokasasettelu käynnistyy 1.2.2018

Suomen Fysioterapeutit ry:n edustajiston jäsenet valitaan liiton henkilöjäsenten osalta (* suhteellisilla vaaleilla joka kolmas vuosi. Vaaleissa 2018 vaalipiirinä on koko Suomi. Äänioikeus ja vaalikelpoisuus on varsinaisella jäsenellä, joka on liittynyt Suomen Fysioterapeuttien henkilöjäseneksi viimeistään 31.12.2017 ja jolla ei ole maksettavaksi erääntyneitä liittomaksuja vuoden 2017 osalta.

Äänestysaika on 21.3.-10.4.2018 ja ehdokkaita voi asettaa 1.-28.2.2018.

Edustajiston jäsenet valitaan seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi. Edustajistoon valitaan jokaista alkavaa 400 henkilöjäsentä kohden yksi edustaja sekä varajäsenet. Vaaliluettelon mukaan liitolla on äänioikeutettuja henkilöjäseniä 2259. Näissä vaaleissa liiton henkilöjäsenet valitsevat keskuudestaan liiton edustajistoon 6 edustajaa sekä 6 varaedustajaa.

Toimi näin:

 1. Jokainen äänioikeutettu voi asettaa vaalissa yhden ehdokkaan, ei kuitenkaan itseään. Jos haluat itse ehdolle, hanki itsellesi asettaja. Lisätietoja liiton toimistolta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 2. Ehdokkaan asettaja täyttää ehdokasasettelun asiakirjan, joka on ladattavissa "Lomakkeet ja ohjeet" -sivulta. Samasta osoitteesta löytyvät asiakirjat myöt vaaliliittoja ja vaalirenkaita varten.

 3. Asiakirjat toimitetaan keskusvaalilautakunnalle joko postitse tai sähköpostilla pdf-tiedostona 28.2.2018 mennessä:

  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  Suomen Fysioterapeutit ry / Keskusvaalilautakunta
  Rautatieläisenkatu 6 B
  00520 Helsinki

Lomakkeet ja ohjeet

» Kaikki vaaleihin liittyvät lomakkeet ja ohjeistukset löydät täältä

 

*) Vaaleissa valitaan vain henkilöjäsenten edustajat. Liiton jäsenyhdistysten (yhteisöjäsenet) edustajat edustajistoon valitaan yhdistysten vuosikokouksissa.