Fysioterapeutti yrittäjänä

Yrittajatunnus_demo

 

Kaikilla laillistetuilla, Valviran rekisterissä olevilla fysioterapeuteilla, lääkintävoimistelijoilla tai erikoislääkintävoimistelijoilla on ammatinharjoittamisoikeus ja siten myös oikeus toimia yrittäjänä. Fysioterapiapalveluja voi tuottaa itsenäisenä ammatinharjoittajana tai aluehallintoviraston (ent. lääninhallituksen) luvalla toimivana palvelujen tuottajana.

Itsenäinen ammatinharjoittaja voi käynnistää yritystoiminnan tekemällä ilmoitukset kaupparekisteriin, verottajalle ja aluehallintovirastoon.

Lisätiedot:
» Yritystietojärjestelmä
» Aluehallintovirasto

Vakuutuseduista

Suomen Fysioterapeuttien vakuutukset siirtyivät Vakuutusyhtiö Turvaan 1.1.2018 alkaen. Liitto on ottanut jäsenilleen ammatilllisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen (*, potilasvakuutuksen (** ja järjestötehtävissä voimassa olevan järjestövakuutuksen.

Lisätietoja vakuutuksista saat Turvan asiakaspalvelusta p. 010 19 5110, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai ammattiliittojen omasta neuvonnasta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

*) Yrittäjäjäsenten osalta vakuutettuja ovat itsenäiset ammatinharjoittajat, joiden palveluksessa ei ole työntekijöitä. Tämä toiminta voi tapahtua myös yritysmuodossa silloin, kun jäsen yksin omistaa kyseisen yrityksen. Vakuutus on voimassa kun jäsenyys liitossa on ollut voimassa 10 kuukautta.

**) Vakuutus kattaa liiton jäsenten (pois lukien opiskelijajäsenet) itsenäisinä yrittäjinä harjoittaman terveyden- ja sairaanhoitotoiminnan. Vakuutus ei kata avustajaa eikä työntekijää.

Vakuutustodistukset
Mikäli tarvitset vakuutustodistusta esim. kilpailutuksia varten, saat sen ottamalla yhteyttä Turvaan p. 01019 5110 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Yrittäjätunnus
Liiton yrittäjäjäsenillä on myös oikeus käyttää "Suomen Fysioterapeuttien Yrittäjäjäsen" -tunnusta.

» Katso lisää tästä

 

Lue Lisaa Aiheesta