Liiton apurahat

» Vuoden 2017 myönnetyt apurahat löydät täältä

 

Fysioterapian kehittämisrahasto

Fysioterapian kehittämisrahastosta jaetaan apurahoja ensisijaisesti liiton varsinaisille jäsenille ja varsinaisista jäsenistä koostuville tutkimus- tai hanketyöryhmille fysioterapian tutkimukseen ja kehittämishankkeisiin. Apurahoja voidaan jakaa myös moniammatillisille työryhmille kuitenkin niin, että moniammatillisen tutkimus- tai hanketyöryhmän jäsenistä vähintään puolet tulee olla liiton jäseniä. Samaa hanketta kohden voi henkilökohtaista apurahaa hakea vain yksi henkilö (posteri, hanke jne.).

Apurahan myöntämisen edellytyksenä on kahden (2) vuoden yhtäjaksoinen jäsenyys liitossa. Apurahaa voi hakea takautuvasti seuraavan vuoden apurahahaussa, mikäli apurahan tarve sijoittuu ajanjaksolle 1.4. - 31.12. (esim. kongressi, tutkimus- tai kehittämishanke).

Vuoden 2017 apurahat ja niiden myöntämisperusteet

Suomen Fysioterapeuttien Fysioterapian kehittämisrahaston apuraha julistetaan haettavaksi 31.3.2017 mennessä. Hakemukset osoitetaan liiton hallitukselle ja lähetetään määräaikaan mennessä liiton toimistoon: Rautatieläisenkatu 6 B, 00520 Helsinki. Kuoreen merkitään tunnus ”apuraha”. Hakemuslomake ja täyttöohje avautuvat oheisista linkeistä, tai voit pyytää lomakkeet liiton toimistosta p. 0207 199 590, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

document Apuraha-anomuslomake (1.13 MB)

document Apuraha-anomuksen täyttöohje (1.13 MB)

Vuoden 2017 apurahoja jaetaan ensisijaisesti fysioterapian hyvien käytäntöjen tutkimiseen ja kehittämiseen ja kansainvälisissä kongresseissa pidettäviin suullisin/posteriesityksiin. Apurahoja ei myönnetä ilman erityistä perustetta henkilökohtaiseen ammatilliseen täydennyskoulutukseen, opinnäytetöihin eikä elinkustannuksiin.

Haettaessa apurahaa fysioterapian alaa koskevaa tutkimustyötä varten anomukseen on liitettävä tutkimus- ja raportointisuunnitelma. Haettaessa kongressiapurahaa anomukseen on liitettävä abstrakti, abstraktin hyväksymisilmoitus ja kongressiohjelma tai kutsu. Katso tarkemmat tiedot täyttöohjeesta.

Puutteellisia tai myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä