Jäsenedut

Suomen Fysioterapeuttien jäsenenä saat alla lueteltujen etujen lisäksi Akavalaisten liittojen yhteiset edut, jotka löytyvät osoitteesta www.memberplus.fi. Käy rekisteröitymässä!


 

Suomen Fysioterapeutit on kaikkia Suomessa laillistettuja fysioterapeutteja ja fysioterapiaopiskelijoita yhdistävä edunvalvontajärjestö. Liitto on alan vahva asiantuntija ja valtakunnallinen vaikuttaja sosiaali- ja terveydenhuollon päätöksenteossa. Liitto toimii yhdyssiteenä työelämän, koulutuksen ja tutkimuksen välillä tavoitteena kehittää monipuolisesti fysioterapiapalveluja. Suomen Fysioterapeutit muodostaa yhdessä Suomen Toimintaterapeuttiliiton kanssa akavalaisen Kuntoutusalan Asiantuntijat ry:n, jonka kautta liitto vastaa fysioterapeuttien ammatillisesta ja taloudellisesta edunvalvonnasta. Meillä on suora vaikuttamisen väylä fysioterapeuttien työehto- ja palkkaneuvotteluihin useiden jaostojen ja työryhmien kautta (mm. paikka KVTES-jaostossa ja siihen liittyvässä järjestövalmiustyöryhmässä).

Liittymällä liiton jäseneksi tuet ja kehität myös omia ammatillisia mahdollisuuksiasi. Yhdessä olemme enemmän!

Fysioterapia-lehti

Kaikki liiton jäsenet saavat Fysioterapia -lehden kotiinsa maksutta. Lehti ilmestyy seitsemän kertaa vuodessa.

Tietopalvelut

Tuotamme jatkuvasti ammatillista aineistoa arjen työnteon tueksi. Esimerkiksi fysioterapiasuositukset ovat merkittävä osa tätä toimintaa. Aineistot ovat luettavissa ja ladattavissa kirjautumalla sivustolle omalla jäsennumerolla.

Proffa - sähköinen portfolio

Jäsenten käyttöön on avattu sähköinen portfoliopalvelu Proffa. Sinne voit tallentaa oman työ- ja koulutushistoriasi sekä tietoja itsestäsi. Palvelun kautta työnantajat voivat lisäksi hakea tekijöitä avoimiin työsuhteisiin ja sijaisuuksiin. Työnhaku onnistuu kätevästi palvelun kautta ja työnantaja saa automaattisesti CV:si kun jätät hakemuksen.

» http://proffa.vara.jobs/

Henkilökohtainen neuvonta ja juridiset palvelut

Toimistomme kehittämisasiantuntijat auttavat kaikissa ammattiin ja työsuhteisiin liittyvissä ongelmatilanteissa. Liiton jäsenten käytettävissä ovat myös lakimiespalvelut sekä yrittäjille että palkansaajille.

Yrittäjäjäsenille tarjoamme henkilökohtaista jäsenpalvelua mm. erilaisissa sopimuskysymyksissä ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa. Liitto tuottaa yrittäjyyttä tukevaa materiaalia ja koulutusta.

Danske Bankin uusi edullinen Etulaina

Jatkona hyvin alkaneelle yhteistyölle Akavan kanssa jäsenliittojen kaikille jäsenille tarjotaan nyt Danske Bankin edullista Etulainaa. Tätä jäsenille erityishinnoiteltua lainaa voi hakea haaveiden toteuttamiseen helposti ja nopeasti verkossa, jopa kotisohvalta. Etu tarjotaan kaikkien pankkien asiakkaille eikä edellytä muuta sitoutumista.

Akavan jäsenliiton jäsenenä voi saada lainaa maksukyvystä riippuen 10.000 euroon saakka (kahdella lainanottajalla 20.000 euroon saakka) ilman avausmaksua erittäin kilpailukykyisellä korolla (Euribor 12 kk lisättynä 4,90 – 7,90 %-yksikköä). Samalla saat lainan hoitoon tarkoitetun säästötilin ja verkkopankkitunnukset veloituksetta.

Danske Bankin Suomen henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaava johtaja Kenneth Kaarnimo iloitsee laajentuneesta yhteistyöstä ja kannustaa toteuttamaan unelmia ja miettimään työkaluja niihin pääsemiseksi #elänyt hengessä.

-        Uskomme monien vastavalmistuneiden unelmien toteutuvan jo nykyisen vastavalmistuneille tarjottavan palvelu- ja etukokonaisuuden myötä. Unelmointi ei ole kuitenkaan vain nuorten oikeus ja tarjoamalla tätä uutta edullista Etulainaa Akavan jäsenliittojen kaikille jäsenille, toivomme myös hieman pidempään työelämässä olevien jäsenten unelmien toteutuvan jatkossa vaivattomammin.  Haluamme pankkina kannustaa unelmien toteuttamiseen kaikissa elämäntilanteissa, kertoo Kaarnimo.

Linkki hakemukselle:

Hyödynnä etusi tämän linkin kautta

Danske Bankin edut vastavalmistuneille - UUTTA!

Etu on tarkoitettu kaikille jäsenillemme, joiden valmistumisesta on kulunut 0-2 vuotta. Etu koskee myös ylemmän AMK-tutkinnon tai yliopistotutkinnon suorittaneita jäseniä.

Pääset heti Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle neljä. Saat parhaiden asiakkaiden edut ja alennukset ilman erillistä kuukausimaksua viideksi vuodeksi. Saat käyttöösi Marstercard Platinum –luottokortin ja laajimmat palvelut pankkiasioidesi sekä sijoitustesi hoitamiseksi. Normaalisti palvelupaketin kuukausimaksun hinta on etutasosta riippuen jopa 22,40€ / kk. Saat myös Priority Pass – kortin, jolla pääset loungeen yli 900 lentokentällä!

» Lue lisää tästä
» Tutustu etuun Danske Bankin sivuilla: www.danskebank.fi/akava
»
http://www.memberplus.fi/etu/danske/

Danske Bankin edullinen Etulaina

Lainaa haaveiden toteuttamiseen helposti ja nopeasti verkossa kaikkien pankkien asiakkaille maksukyvystä riippuen 10 000 euroon saakka (kahdella lainanottajalla 20.000 euroon saakka) ilman avausmaksua erittäin kilpailukykyisellä korolla. Etulaina sopii henkilölle, joka haaveilee lomasta, remontista tai muusta hänelle tärkeästä asiasta eikä voi tai halua pantata omaisuutta, kuten omaa asuntoa, lainan vakuudeksi.

» https://www.memberplus.fi/etu/danske-bank-etulaina/

Vakuutusedut

Vakuutusyhtiö If:n kanssa tehty sopimus tarjoaa liiton jäsenille sekä jäsenmaksuun kuuluvat ammatilliset vakuutukset että tuntuvia etuja henkilökohtaisista vakuutuksista. Saat mm. ylivoimaisesti Suomen edullisimman henkivakuutuksen (Primus) itsellesi ja puolisollesi. Lisäksi voit vakuuttaa koko perheesi edullisella tapaturmavakuutuksella. Primus-vakuutukset myöntää Keskinäinen vakuutusyhtiö Kaleva.

» Taulukko Suomen Fysioterapeuttien IF-paketista

» https://www.if.fi/web/fi/yritysasiakkaat/vakuutuksemme/suomenfysioterapeutit/pages/jasenedut.aspx
» https://www.if.fi/web/fi/henkiloasiakkaat/jarjestot/fysioterapeutit/pages/default.aspx

» www.henkivakuutuskuntoon.fi

Lomaedut

Sekä A-lomat että Holiday Club tarjoavat liiton jäsenille edullista loma-asumista.

» Holiday Club -tunnukset
(tiedoston lataaminen vaatii sivustolle kirjautumisen omalla jäsennumerolla)

» www.memberplus.fi
(rekisteröidy jäsenenä ja tutustu A-lomien tarjontaan)

Liikunta & Tiede -lehti

Liiton jäsenet voivat tilata Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran jäsenetuhintaan 25 euroa / 6 numeroa (vuosikerta 2017). Liikunta & Tiede on Suomen Liikuntatieteellisen seuran julkaisema aikakauslehti liikuntatieteiden tuloksista, liikuntakulttuurista ja -politiikasta.

» Tilaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 0207 199 590.

Niveltieto-lehti

Liiton jäsenet voivat tilata Niveltieto-lehden vuosikerran jäsenetuhintaan 15,60 € / neljä 52-sivuista lehteä (-40% alennus normaalihinnoista).

Niveltieto on Suomen ainoa nivelsairauksiin, etenkin nivelrikkoon, keskittynyt julkaisu. Lehti käsittelee nivelsairauksien koko kirjon niiden ennaltaehkäisystä tekoniveliin. Artikkeleiden kirjoittajina toimivat alan kotimaiset huiput tutkijoista professoreihin, joten Niveltiedon lukemisesta hyötyvät sekä itse sairastavat että ammattilaiset.

» Tilaukset osoitteesta http://www.niveltieto.net/

Apurahat

Fysioterapian kehittämisrahaston apurahat ovat haettavissa kerran vuodessa, maaliskuun loppuun mennessä.

Muut jäsenedut

Suomen Fysioterapeuttien jäsenenä sinulla on mm. oikeus käyttää liiton jäsenmerkkiä ja tehdä osaamisestasi näkyvää hakemalla erikoisasiantuntijanimikettä. Liiton kautta saat myös kansainvälisiä yhteyksiä ja neuvontaa esimerkiksi ulkomailla työskentelyyn.

 

Lue_Lisaa_Aiheesta