Tervetuloa opiskelijajäseneksi

Tervetuloa Suomen Fysioterapeuttien jäseneksi, muiden fysioterapeuttiopiskelijoiden ja fysioterapeuttien joukkoon! Meitä on jo lähes 9 000!

Suomen Fysioterapeutit on kaikkia Suomessa laillistettuja fysioterapeutteja ja fysioterapian opiskelijoita yhdistävä ammatillinen järjestö. Suurin osa liiton jäsenistä työskentelee fysioterapeuttina julkisella ja yksityisellä sektorilla tai yrittäjänä. Lisäksi jäseninä on tutkijoita, opettajia ja fysioterapeuttiopiskelijoita.

Jäsenenä pääset heti opintojen alusta lähtien mukaan ammatilliseen kasvuun fysioterapian asiantuntijaksi ja kollegojen verkostoon. Nettisivujen vain jäsenille tarkoitetusta osasta saat runsaasti tietoa esimerkiksi työsuhteisiin liittyen. Liiton jäsenenä sinulle on myös hyötyä ja iloa jäseneduista, joihin voit tutustua tästä:

» Suomen Fysioterapeuttien jäsenedut

Jäsenenä saat 7 kertaa vuodessa ilmestyvän Fysioterapia-lehden, joka on ainoa fysioterapia-alan ammattijulkaisu Suomessa ja pitää sinut ajan tasalla ammatillisissa asioissa. Lehden avulla voit perehtyä fysioterapia-alan tutkimuksiin sekä käytännön ammattikokemukseen perustuviin artikkeleihin. Lehti välittää myös kansainvälistä ammatillista fysioterapiatietoa ja toimii fysioterapeuttien ammatillisena keskustelufoorumina. Lehti on luettavissa myös selailuversiona netissä ja mobiilissa.

Liitto edistää fysioterapian asemaa ja tulevaisuutta. Mitä enemmän liitossa on jäseniä, sitä enemmän meillä on vaikutusvaltaa. Liitoon kuulutaan joko vapaavalintaisen yhdistyksen (yhteisöjäsenet) kautta tai suoraan liiton henkilöjäsenenä. Yhteistyökumppaneinamme toimivat fysioterapian erikoisalayhdistykset.

Löydät meidät myös Facebookista

» http://www.facebook.com/suomenfysioterapeutit

Lue Lisaa Aiheesta