Työttömyysturva

Olethan muistanut huolehtia työttömyysturvastasi?

Toisen palveluksessa (palkkatyössä) olevat Suomen Fysioterapeuttien varsinaiset jäsenet ja palkkatuloja saavat opiskelijajäsenet voivat liittyä kauttamme myös Terveydenhuoltoalan työttömyyskassaan. Työttömyyskassan jäsenmaksu sisältyy automaattisesti liiton jäsenmaksuun niiden jäsenlajien osalta, jotka ovat oikeutettuja työttömyysetuuteen liiton kautta. 

Terveydenhuoltoalan työttömyyskassa
Puhelinpäivystys arkisin klo 9 – 15
p. (09) 5422 7300

» http://www.tehytk.fi

Muista nämä

  • Työttömyyskassan jäsenyys ei synny automaattisesti, vaan sinun tulee ilmoittaa meille, mikäli haluat sisällyttää myös työttömyysturvan jäsenyyteesi. Voit tehdä sen jäsenhakemuslomakkeella samalla kun haet liiton jäsenyyttä tai milloin tahansa myöhemminkin ottamalla yhteyttä liiton toimistoon p. 0207 199 590, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Työttömyysturvaetuus ei koske rinnakkaisjäseniä.
  • Voit liittyä työttömyyskassaan tai vaihtaa kassasta toiseen vain sellaisina ajanjaksoina, jolloin sinulla on palkkatuloja Suomesta. Voit jättää kassan jäsenhakemuksen myös muulloin, mutta se voidaan käsitellä vasta kun olet jälleen palkkatyössä.

Yrittäjien työttömyysturva

Yrittäjänä toimivat fysioterapeutit voivat hakea jäsenyyttä AYT-kassassa tai Suomen Yrittäjien työttömyyskassassa. Yrittäjäkassojen jäsenmaksu perustuu yrittäjätuloon, eikä sisälly liiton jäsenmaksuun.

 

Lue Lisaa Aiheesta